Povestea Noastră

Cum s-a născut Motherful?

Atunci când se naște un copil se naște și o mamă.
Sarcina este o perioadă binecuvântată, dar și un vârtej de schimbări care îți reconsideră complet feminitatea. O furtună fizică și hormonală, dublată de presiunea de a acumula rapid informație vitală: cum să ai grijă de tine și de bebeluș, cum să duci sarcina cu bine la termen, cum să crești un copil sănătos și fericit.
În timpul celor două sarcini, aveam multe nevoi esențiale și specifice. Voiam produse care să-mi stopeze grețurile, dar care să fie naturale. Voiam o băutură cu care să înlocuiesc apa, al cărei gust mi se părea absolut fad, dar care să fie sănătoasă și hidratantă. Îmi doream un terapeut specializat în masaj pentru gravide, care să-mi ușureze retenția de apă și să mă ajute să mă mișc fără durere.
Imediat după prima naștere, m-am lovit de o realitate dură, despre care nu vorbește aproape nimeni: faptul că în perioada post-partum, atât de complexă și delicată pentru o femeie, atenția lumii întregi se concentrează strict pe bebeluș și pe nevoile lui.
Deși binele copilului este direct legat de starea fizică, mentală și emoțională a mamei, în cele mai grele momente am constatat că produsele pentru nevoile mele erau mai puțin variate, mai slabe calitativ și concepute fără atenție la detalii.
Mi-am găsit singură răspunsurile în nopți de citit studii, căutat produse și sintetizat sute de pagini de informație brută și mi-am dorit tot mai mult să schimb ceva. Să ușurez viața mamelor care se confruntă cu aceleași dileme și care au nevoie de soluții reale, concrete și eficiente.
Motherful este un brand creat de o mamă pentru toate celelalte mame din lume. Sunt produse și servicii premium, create de mine sau găsite de mine după o elaborată căutare. Fiecare element care compune universul Motherful este conceput cu ajutorul unei echipe de specialiști descoperiți unul câte unul, pe parcursul devenirii mele ca femeie și mamă.
Be Motherful. Be Yourself.
  

Rolul nostru?

Motherful este un manifest pentru celebrarea maternității și a feminității.
Odată cu fiecare copil, se naște o mamă care are nevoie de iubire, atenție și îngrijire, în perioada delicată a lăuziei.
Lucrurile bune din viață sunt dreptul nostru, iar Motherful vrea să transforme răsfățul într-o normalitate pentru orice femeie și mamă.
 

Valorile Motherful

New-Age Quality
Folosim știința și tehnologia, atuurile principale ale vremurilor noastre, pentru a găsi soluții concrete la nevoile mamelor.
Premium & Fair
Produsele noastre au la bază ingrediente premium, iar calitatea costă. Totuși, ne străduim să păstrăm un raport cât mai bun între calitate și preț, astfel încât mamele să se poată bucura în număr cât mai mare de produsele noastre.
BIO
Produsele noastre sunt create cu ingrediente din agricultura ecologică și dublu-certificate BIO, atât în procesul de producție cât și în cel de distribuție.
Performanță
Rețetele noastre sunt realizate cu sprijinul unei echipe de ginecologi-obstetricieni și sunt gândite să amelioreze concret problemele specifice ale mamelor.
Complexitate
Folosim ingrediente complexe, pe care nu le găsești atât de ușor în alte produse, combinate după rețete proprii, gândite să aducă un aport cât mai mare și mai complet de nutrienți. În plus, baza tuturor rețetelor este Rooibos, un ceai cu beneficii impresionante pentru sănătate, care poate fi consumat fără griji atât în perioada de sarcină cât și în etapa post-partum și în alăptare.
Simplificarea vieții
Scopul nostru este să-ți oferim produse sigure, pe care să le folosești fără nicio strângere de inimă, și care să-ți facă viața mai simplă și mai frumoasă, în fiecare zi.
 

Angajamentul Motherful

Motherful înseamnă o nouă abordare a maternității, cu respect și grijă pentru fiecare femeie, în fiecare etapă a perioadei post-partum.